Menu
Your Cart

Масажни продукти

Няма продукти в тази категория.

Масажът е най-бързият и ефективен начин за облекчаване на стреса и умората през деня. Но масажът е не само размачкване и омекотяване на мускулите, но и подхранване на кожата. След масажа се подобрява кръвообращението, притока на кръв към кожата се увеличава и следователно нейното хранене и снабдяване с необходимите елементи се подобрява. Но е възможно да се въздейства върху кожата както отвътре, така и отвън. Ето защо, по време на масажа е препоръчително да използвате козметика: мляко, масло или сметана.

Онлайн магазинът за козметика Мysense Ви предлага цяла поредица от различни масажни продукти, при използването на които масажът ще донесе още по-голяма полза и удоволствие. В крайна сметка не е тайна, че когато използвате сметана, масло или мляко, ръцете Ви се плъзгат много по-добре по тялото, да не говорим за ароматите на някои масажни продукти.

Продуктите за масаж са незаменими за масажни процедури както у дома, така и в салоните за красота, защото с тяхна помощ кожата Ви ще стане по-еластична и гъфкава.

Масажно масло: за релаксация и удоволствие

Всеки със сигурност знае, че масажът е не само приятен, но и полезен. Малко хора обаче разбират, че ефективността му пряко зависи не само от уменията на човека, който го прави, но и от използването на допълнителни смеси. Според статистиката само 5% от професионалистите в тази област на дейност използват талк, а останалите 95% използват масло. И ние искаме да кажем, че това е много правилен избор. Защо? Прочетете.

Представената в тази категория козметика за тяло обикновено се използва по две причини:

  • С цел подобряване на плъзгането на ръката.
  • Маслото за масаж предотвратява разтягането и увреждането на епидермиса от механични повреди, които често възникват по време на активно триене.

Препоръки за избор и използване на масажни масла:

Не изливайте половин бутилка от този продукт наведнъж върху кожата си. За да се получи всичко идеално, са достатъчни няколко грама.

Отделяйте на тази дейност поне половин час от времето си на ден. Само така можете да станете професионалист.

Освен това е важно да се отбележи, че масажното масло може да се използва както през лятото, така и през зимата. В първия случай ще предпази от вредното ултравиолетово лъчение, а във втория - ще овлажни горния слой на епидермиса. Също така няма възрастова граница за използването на тази козметика за тяло. В млада възраст това ще помогне за подобряване на общото състояние на тялото, а в по-зряла възраст ще помогне за удължаване на младостта.