Menu
Your Cart

Единични сенки

Няма продукти в тази категория.

Какви нюанси сенки да изберете?

Днес гамата от сенки за очи и богат избор от нюанси позволяват на жените да експериментират с външния си вид всеки ден. Всичко, което трябва да направите, е да си купите сенки за очи и да се научите как да ги използвате правилно. Но в същото време трябва да разберете коя козметика би отговорила на всичките Ви критерии.

Има два основни вида сенки за очи – матови сенки и сенки с отблясък. Досещате се и сами каква е разликата между двата вида. Но знаете ли, че сенките могат да бъдат с различна консистенция. Има четири вида сенки:

  • пресовани прахообразни
  • пигмент
  • кремообразни
  • течни
  • брокати

Най-популярни са сухите сенки. По консистенция те са подобни на прах, лесно се нанасят с пръст, четка или апликатор. Тези прахообразни сенки се предлагат на изгодни цени и са идеални за естествено изглеждащ грим.

Сенките под формата на молив за очи са подходящи за жени, които не винаги разполагат с достатъчно време за грим - нанасят се лесно и бързо, но не са особено трайни.

Кремообразните сенки се правят на мазна основа, така че са водоустойчиви и имат наситен цвят.

А перлените сенки за очи с блестящ ефект определено няма да Ви оставят незабелязани и ще Ви помогнат да създадете незабравим външен вид.

Ползи от използването на сенки

Ако овладеете изкуството да прилагате сенки за очи, този инструмент за грим ще бъде основното Ви оръжие в борбата за вниманието на другите. Правилно подбраните сенки могат да придадат на изражението Ви дълбочина и излъчване, да подчертаят изразителността и също така визуално да коригират формата на очите.

Ако решите да си купите сенки за очи, не забравяйте, че успехът зависи от нюанса им. Например, твърде тъмните цветове на клепачите само ще направят очите по-малки. Също така имайте предвид, че прекалената употреба на сенки за очи визуално ще „претегли“ клепача Ви, ще изглежда уморен и ще Ви даде няколко години отгоре.

Онлайн пазаруването става все по-популярно поради значителните икономии на време и пари. А с онлайн магазина Mysense закупуването на всякакви продукти за красота е много просто и удобно.

В нашия онлайн магазин ще намерите сенки с разнообразни текстури: кремообразни, прахообразни сенки за очи, перлени или матови. Можете да изберете цветовете на сенките, които са подходящи за Вашия грим и да създадете свой собствен уникален комплект с помощта на единични сенки за очи, или да използвате готови предложения, при които тоновете и нюансите на сенките са внимателно подбрани от професионалните гримьори на козметични компании.

Можете да експериментирате с начини за нанасяне на сенки за очи, използвайки мокрия или сухия метод. Какъв образ ще изпробвате върху себе си днес - зависи само от Вас!