Menu
Your Cart

Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types 200 ml

Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types 200 ml
Ново
Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types 200 ml
14.90 лв.
Без данък: 14.90 лв.
  • Stock: In Stock
  • Model: 4296

Когато говорим за балсам с „универсално“ въздействие върху различните типове коса, със сигурност трябва да кажем, че съставките му са с натурален произход и реално помагат да се чувстваме по-добре и сигурни в грижата за скалпа.

Разбира се, в последно време става все по-нормално той да се съчетава с подходящ шампоан, като общото въздействие от тях да бъде по-дълготрайно и полезно.  А стане ли дума за въздействие, няма как да не споменем Магарешкото мляко. Върху косата ни този продукт има буквално „възраждащ“ ефект.

Анти–ейдж ефектът се допълва с хидратирането на епидермалните клетки на скалпа, заздравяване на основата на косъма и придаване на обем и жизненост на цялата коса. Само след краткотрайна употреба тя връща загубената  си еластичност, краищата стават ярки и блестящи. Независимо от типа – мазна или суха.

Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types е чудесен избор за вас, независимо от типа коса.

Витамините в него - А, В1, В2, В6, С, D и E участват активно във регенерационните и антиоксидантни процеси на епидермалните клетки. Което означава, че косата ви не само ще изглежда добре, тя реално ще бъде жизнена.

За да увеличите ефекта от този балсам, комбинирайте го с шампоана за коса на Olivolio. В него също основната съставка е Магарешкото мляко. Скалпът е едно от най-чувствителните места на главата и затова изисква по-специално отношение и деликатна грижа. Такава, каквато може да даде именно Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types.

Продуктът е произведен в Гърция

200 ml / 6.8 fl.oz.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.