Menu
Your Cart

Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types 200 ml

Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types 200 ml
Ново Няма в наличност
Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types 200 ml
14.90 лв.
Без данък: 14.90 лв.
  • Stock: Няма в наличност
  • Model: 4296

Когато говорим за балсам с „универсално“ въздействие върху различните типове коса, със сигурност трябва да кажем, че съставките му са с натурален произход и реално помагат да се чувстваме по-добре и сигурни в грижата за скалпа.

Разбира се, в последно време става все по-нормално той да се съчетава с подходящ шампоан, като общото въздействие от тях да бъде по-дълготрайно и полезно.  А стане ли дума за въздействие, няма как да не споменем Магарешкото мляко. Върху косата ни този продукт има буквално „възраждащ“ ефект.

Анти–ейдж ефектът се допълва с хидратирането на епидермалните клетки на скалпа, заздравяване на основата на косъма и придаване на обем и жизненост на цялата коса. Само след краткотрайна употреба тя връща загубената  си еластичност, краищата стават ярки и блестящи. Независимо от типа – мазна или суха.

Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types е чудесен избор за вас, независимо от типа коса.

Витамините в него - А, В1, В2, В6, С, D и E участват активно във регенерационните и антиоксидантни процеси на епидермалните клетки. Което означава, че косата ви не само ще изглежда добре, тя реално ще бъде жизнена.

За да увеличите ефекта от този балсам, комбинирайте го с шампоана за коса на Olivolio. В него също основната съставка е Магарешкото мляко. Скалпът е едно от най-чувствителните места на главата и затова изисква по-специално отношение и деликатна грижа. Такава, каквато може да даде именно Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types.

Продуктът е произведен в Гърция

200 ml / 6.8 fl.oz.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.