Menu
Your Cart

Olivolio Donkey Milk Body Butter 250 ml

Olivolio Donkey Milk Body Butter 250 ml
Ново Няма в наличност
Olivolio Donkey Milk Body Butter 250 ml
15.90 лв.
Без данък: 15.90 лв.
  • Stock: Няма в наличност
  • Model: 4319

Маслото за тяло, което ви предлагаме е всъщност познат продукт. Използвано е още в Древна Гърция и Рим от благородните дами, които са държали кожата им да е еластична, блестяща и жизнена. Магарешкото мляко на Olivolio осигурява всичко това, а и много повече- то хидратира епидермалните клетки особено на врата, лицето и деколтето.

Тъй като ефектът му е видим почти веднага, в миналото са вярвали, че може да облекчи почти всички видове болестни състояния. Всъщност, подобни твърдения не са никак далече от истината. Тъй като в състава му влизат витамини А, В1, В2, В6, С, D и E, маслото се явява природно изключително ефективно средство против стареене на кожата.

Богато на витамини и мастни киселини, млякото също така се възприема като естествен тонизатор, подмладяващ и възстановяващ епидермиса. То съчетава изключителните свойства на магарешкото мляко и тези други органични активни съставки над 90% напълно естествен произход.

Това съвсем естествено предпазва кожата от негативното въздействие на околната градска среда, на което се подлага през деня. Маслото за тяло се използва след баня, когато от топлата вода и парата, порите са отворени това позволява по-пълноценното проникване и усвояване на полезното действие на съставките. Подходящо е за всякакъв тип кожа, включително и такава с екземи или псориазис. Не дава никакви алергични реакции.

Продуктът е произведен в Гърция

250 ml / 8.45 fl.oz.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.