Menu
Your Cart

Кремове за лице

Olivolio Hydrating Face Cream 50 ml
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Без съмнение, ефектът на хидратиращите кремове е много положителен за кожата ни. Процентът на водата в епидермалните клетки е определящ не само за състоянието на организма, но играе ролята на щит против бактерии и негативните влияния отвън. Когато кожата ни започне да се изсушава, настъпват редица у..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Крем за лице Olivolio Argan Oil Ultra Hydrating Face CreamКрем за лице Olivolio Argan Oil Ultra Hydrating Face Cream
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Аргановото масло е изключително популярно за козметични цели. Така е, защото то е богато на незаменими мастни киселини, естествени антиоксиданти и витамини. Възстановява, предпазва и овлажнява косата и кожата. Кремът за лице на натуралната линия продукти Olivolio е подходящ за хидратиране и забавян..
25.90 лв.
Без данък:25.90 лв.
Крем за лице Olivolio Donkey Milk 24 Hours Active Face Cream
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Когато говорим за 24 часовото въздействие на даден козметичен продукт, съвсем естествено е да се насочим към неговите съставки. Кремът за лице на Olivolio има пълното право да претендира за лидер в тази категория сред многобройните подобни предложения на пазара. Разработен на база магарешкото мляко ..
35.90 лв.
Без данък:35.90 лв.
Крем за лице Olivolio Donkey Milk Hydrating Face Cream
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Изключителните свойства на магарешкото мляко са познати от хилядолетия. Има сведения, че царица Клеопатра е вземала вана, пълна с ценната течност, за да поддържа своята легендарна красота. Въздействието му е предимно върху кожата, но действа благоприятно за подобряване на състоянието на имунната сис..
35.90 лв.
Без данък:35.90 лв.
Крем за лице с канабис Olivolio Cannabis Anti-Aging Night Face Cream - Лице - Натурална гръцка козметика Olivolio
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Olivolio Cannabis Oil -CBD- Anti-Aging Night Face Cream 50 mlЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖАОбогатен със 100% органичен канабис (канабис- sativa), който е най-богатият естествен източник на омега 3,6 и 9 мастни киселини, витамини и антиоксиданти. 100% органично масло от семена на Cannabis Sativa Съставки от..
35.90 лв.
Без данък:35.90 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)