Menu
Your Cart

Почистващи продукти

Olivolio Donkey Milk Foam Bath 250 ml
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Пяната за вана е продукт, който намира все по-уверено своето място в козметичните серии. Тук обаче не говорим просто за познатите балончета, подканващи всеки да се отпусне в топлата вода – Магарешкото мляко притежава великолепни хидратиращи и регенериращи свойства, които предават на кожата ни свеж и..
9.90 лв.
Без данък:9.90 лв.
Olivolio Shower Body Scrub 250 ml
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Как действат ексфолиантите навярно знаем всички. Премахването на повърхностния слой мъртви епидермални клетки е в основата на повторното и по-интензивно производство на колаген, възобновяват се хидратиращите процеси, цялостното усещане е за подмладена кожа.За постигане на по-добър ефект се препоръчв..
15.90 лв.
Без данък:15.90 лв.
Olivolio Shower Gel 250 ml
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Душ гелът е козметичен продукт, който съчетава в себе си нежен почистващ гел и омекотяващ крем. Пяната, която създава той в съприкосновение с водата премахва мръсотията от тялото и създава усещане за свежест и чистота. Душ гелът като цяло е с приятен и устойчив в аромат. Тази характеристика описва ..
15.90 лв.
Без данък:15.90 лв.
Продукт за почистване на лице Olivolio Argan Oil Face Wash
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Продукт за почистване на лице Olivolio Argan Oil Face Wash Ежедневното почистване на лицето с качествен продукт е първата и най-важна стъпка към красивата и сияйна кожа. Независимо дали носите грим, или залагате на натурална визия, употребата на нежен и същевременно ефективен почистващ гел или кре..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Сапун Olivolio Coconut Oil Soap
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Кокосовото масло е невероятен натурален защитник на Вашата кожа. То е един от най-дълго използваните и доказали се козметични продукти, използвани в тропическите страни. Органичното кокосово масло е един от основните и най-добри продукти в грижата за кожата, защото не само омекотява грубата кожа, но..
3.90 лв.
Без данък:3.90 лв.
Сапун Olivolio Himalayan Salt Beauty Soap
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Сапун с екстракт от хималайска сол Olivolio Himalayan Salt Beauty Soap  Напоследък кожата ви е суха и сякаш е изгубила свежестта и младежкия си блясък? За съжаление това неприятно усещане често се дължи на почистващите средства, които използваме в ежедневието си. Повечето сапуни и душ гелове съдърж..
4.90 лв.
Без данък:4.90 лв.
Сапун за тяло Olivolio Volcanic Lava Beauty Soap
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Сапун за тяло с вулканична лава  За да засияе с пълния си блясък, кожата на тялото се нуждае първо и най-вече от нежно, но ефективно почистване. За съжаление обаче сапуните и душ геловете изобилстват от агресивни съставки, които действат изключително изсушаващо и в дългосрочен план застрашават дори..
4.90 лв.
Без данък:4.90 лв.
Сапун с екстракт от канабис Olivolio Cannabis Oil Beauty Soap
Ново Няма в наличност
Brand: Olivolio
Когато става дума за канабис за хранителни, текстилни и козметични цели (известен също като „индустриален“ коноп), се използват специално култивирани кръстоски Cannabis. Предназначените за ежедневна употреба сортове са селектирани така, че да не съдържат от психоактивно вещество. Cannabis Sativa е в..
5.90 лв.
Без данък:5.90 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)