Menu
Your Cart

Брозниращи продукти

Няма продукти в тази категория.

Постигането на хубав тен, сякаш току-що сте се върнали от лятна почивка, не е проблем в наши дни. Дори и да е зима или ако не обичате да сте на пряка слънчева светлина дълго време през лятото, можете бързо и безопасно да промените имиджа си по всяко време.

Автобронзаторът за тяло е специален козметичен продукт, изработен от висококачествени суровини, който Ви позволява временно да оцветите горния слой на кожата, без да навредите на здравето и благосъстоянието си. Някои автобронзаторите не оставят следи по дрехите или мазен блясък, така че могат да се използват непосредствено преди излизане.

Защо да си купим лосион за загар?

В допълнение към ефективното тонизиране на кожата, тази козметика може да осигури следните резултати:

  • Овлажняване на кожата;
  • Подхранване;
  • Кожа против стареене;
  • UV защита;

Използването на автобронзанти за тяло ще придадат на кожата естествен блясък с отразяващи частици в състава.

Как да изберем подходящия продукт за тен за тялото си?

За да не съжалявате за лоша покупка, при избора на тен, на първо място, трябва да се фокусирате върху Вашия тип кожа.

За собствениците на светла и чувствителна кожа са подходящи леки и безтегловни лосиони или овлажняващо мляко с тонизиращ ефект, но в никакъв случай дебели и тъмни лосиони за тен, които ще изглеждат неестествено. За жени със светла или кестенява коса и естествен цвят на кожата е подходящ стандартен слънцезащитен крем, докато тъмнокожите красавици трябва да изберат продукт със специален етикет „за тъмна кожа“, в противен случай ефектът няма да бъде забележим.

За атрактивен, дълбок и дълготраен ефект на пленяващ тен изберете маркови спрейове, кремове, мусове и други бронзатори, събрани в онлайн магазина „Мysense“. Ние Ви предлагаме само сертифицирани продукти за бронзов загар от доверени производители, чиято цена ще зарадва и най-ревностните купувачи.

Слънцезащитните кремове и автобронзаторите внимателно се грижат за кожата на цялото тяло, овлажняват я и й позволяват да й придаде лек златист оттенък. Те помагат да се стимулира производството на меланин на клетъчно ниво, което е отговорно за получаване на равномерен тен без зачервяване, възпаление или изгаряния. Съставът на продуктите съдържа естествени филтри, които осигуряват защита срещу UVA и UVB лъчение, овлажняващ комплекс, антиоксиданти и тонизиращи съставки с мощни лечебни свойства.

Кремове и лосиони за грижа за кожата след слънчево изгаряне, възстановяване на хидро-липидния баланс и стимулиране на скоростта на регенеративните процеси. Те запълват дълбоките слоеве на дермата с молекули живителна влага, минимизират вероятността от лющене на кожата и незабавно елиминират усещането за сухота.