Menu
Your Cart

Устни

Сочните устни изглеждат ефектно и очарователно. За да им придадете желаната яркост и обем, струва си да закупите няколко различни продукта: поне 2-3 червила: по-ярки - за вечерен грим, основни - за ежедневие; молив, който ще помогне да се подчертае контура на устните; оттенък за нежно и ненатрапчиво тонизиране; блясък за ежедневен грим и създаване на допълнителен обем. Чрез комбинирането на тази декоративна козметика можете за няколко секунди да промените собствения си образ, превръщайки се от жената вамп в наивна романтична млада дама и обратно.

Козметика за устни: грижа и красота 

С цел да се грижим за кожата и да придадем на грима завършен вид, ние сме подбрали за Вас качествена козметика за устни: професионална и за домашна употреба. Първите декоративни продукти за устни са били използвани преди повече от 5000 години. Пигментираните формулировки се основават на животински мазнини, пчелен восък и оцветители. Днес козметиката за устни е отделен кръг в индустрията за красота, включително безопасни продукти за съвременните жени.

Какво представлява козметиката за устни?

Погрешно е да вярваме, че козметиката за нежната кожа на устините е изключително и само червило с ярки нюанси. Огромният асортимент от тази група продукти за красота включва друга козметика.

Хигиенно подхранващо червило. Декоративният агент често няма пигмент или има светъл нюанс. Стикът може да се използва през целия ден.

Течен блясък или наричани още гланц за устни или глосове. Различава се по декоративните и овлажняващи свойства.

Декоративно червило. Има грижовна формула. Различава се по вида на покритието: матово, перлено, сатенено.

Към групата на козметиката за устни влиза и терапевтично масло-балсам, което осигурява възстановяване на кожата. Маслото съдържа ценни компоненти, които подхранват и овлажняват, насищат с витамини. Естественият ревитализиращ маслен балсам се препоръчва да се използва през нощта след деликатен скраб за устни.

Групата продукти за устни включва козметични моливи, червила, глосове (гланцове за устни) и балсами за устни. Опитните гримьори и козметици препоръчват да имате в арсенала си не само няколко от любимите си нюанси на червилото, но и специални овлажнители, които ще помогнат за възстановяване на увредената кожа.

Как да нанасем грим за устни?

За да рисувате правилно устните си, трябва да извършите цял ритуал. Първо, трябва деликатно да ексфолирате деликатната кожа и да я овлажните с грижовно масло. За най-добър ефект нанесете грунд.

Следващият етап е изчертаване на контур или корекция на формата на устните. За целта използвайте козметичен молив с тон по-тъмен от нюанса на червилото.

Нанесете слой червило и фиксирайте резултата със специална пудра на прах или термална вода.

Просто бъдете щастливи. Усмивка. Носете червило! В онлайн магазина на Mysense ще намерите декоративна и органична козметика за устни на супер цени на най-различни известни и доказали се марки на пазара за козметика.

За да направите устните да изглеждат сочни и привлекателни във всяка ситуация, трябва да закупите няколко вида козметика за устни:

  • Червило с матов, перлен или сатенен ефект - идеално за изразителен грим. Подобна козметика, като правило, съдържа богат устойчив пигмент от всякакъв тон, от фина голота до грандиозно ярко алено.
  • Необходим е молив, за да се подчертае линията на устата и ако е необходимо, леко да се оправят естествените характеристики. Лекият контур визуално ще добави закръгленост на устните, а по-тъмният ще направи линиите ясни и изразителни.
  • Балсамът ще Ви позволи да комбинирате лек декоративен грим с висококачествени овлажняващи и подхранващи устни. Обикновено тези продукти включват висок процент естествени екстракти, масла и витамини, необходими за здравето на чувствителната кожа.
  • Блясъкът е най-добрият вариант за лек ежедневен грим на устните. Такава козметика ще подчертае естествения нюанс и визуално ще добави малко обем в устнитеАЯ                                .
  • Дълготраен нюанс, подходящ за любителите на полупрозрачен акварелен грим. След нанасянето му устните ще изглеждат меки и дискретни, а естественият тон ще бъде само малко по-забележим.

Ярка или нежна, овлажняваща или подхранваща, декоративна или лечебна - изберете подходящата козметика за Вашите устни на достъпни цени във нашия онлайн магазин Mysense. Нашият асортимент включва качествени продукти за грим от популярни производители.