Menu
Your Cart

Olivolio Donkey Milk Body Lotion 250 ml

Olivolio Donkey Milk Body Lotion 250 ml
Ново Няма в наличност
Olivolio Donkey Milk Body Lotion 250 ml
24.90 лв.
Без данък: 24.90 лв.
  • Stock: Няма в наличност
  • Model: 4320

Лосионът за тяло ясно показва какво е неговото предназначение – той се нанася върху кожата и след абсорбирането му започва да действа. Olivolio Donkey Milk Body Lotion обаче наистина е нещо повече, защото ефектът му върху епидермалната тъкан е изключителен

Благодарение съставките му и най-вече на маслиновото масло, кожата отново става еластична и възвръща естествената си влага. Ще я почувствате и става лъскава, гладка и мека. Лосионът се усвоява напълно и лесно от отганизма, той не оставя мазни петна по кожата.

Магарешко мляко е с високи нива на протеинови фосфолипиди - отличен за анти-ейджинг агент, перфектен за лечение на бръчки и регенерация на кожата.

Притежава мека и деликатна текстура, която оставя кожата мека и кадифена.

Големият процент на витамини А, B, C, D, E увеличава регенерищатие процеси на ниво клетъчна мембрана и осигурява хидратиране и антиоксидантно действие.

Формулата му е създадена така, че да не дава никакви алергични реакции, а целта му е да осигурява дълготраен подхранващ режим на клетките ни. Всеки над определена възраст знае колко е важно те да получават ежедневно нужното количество вода.

Подходящ е за всякакъв тип кожа, но може да действа успокояващо върху участъци с екземи, както и на депа с по- суха или мастна кожа.

Можете да го втриете с памучен тампон или с длан, нужно е да изчакате не повече от минута –две. За цялостен и дълготраен ефект, комбинирайте и с други продукти на Olivolio.

Продуктът е произведен в Гърция

250 ml / 8.45 fl.oz.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.