Menu
Your Cart

Козметични комплекти

Няма продукти в тази категория.

Козметичните комплекти включват разнообразни продукти за грижа за лицето и тялото и продукти за грижа за косата. Те Ви позволяват да извършвате професионални салонни процедури у дома, както и да поддържате естествена красота и здраве. Актуалният асортимент включва такива видове козметични комплекти като:

Комплект Грижа за косата - За оформяне на коса, които включват стилизиращи продукти за здраво задържане, гелове за моделиране на свежи къдрици, гребени, както и спрейове, които предпазват от негативните ефекти на външни фактори на околната среда, сешоар или маша за грижа за кожата на тялото. За грижа за косата, включително маски, шампоани и балсами. Продуктите деликатно почистват къдриците от химически и органични замърсители, изравняват структурата им, насърчават адхезията на ексфолираните люспи и намаляват нивото на разцепените краища. Някои комплекти съдържат отпускащи балсами, които помагат да се създаде визуален ефект на допълнителен обем, както и да се активира процесът на естествено производство на кератин.

Комплект за баня - Тези комплекти включват душ гелове с лека текстура, подхранващи и овлажняващи лосиони, крем суфлета и естествени масла за предотвратяване на епидермална дехидратация.

Комплект слънцезащитни продукти - За ценителите на плажната почивка линията включва слънцезащитни кремове за получаване на перфектния загар, предпазващи кожата от изгаряния.

Козметичните комплекти са идеалният подарък за Вас и Вашите близки. В нашия онлайн магазин ще откриете различни Козметични комплекти за достъпни цени, които биха задоволили и най-взискателните клиенти.