Menu
Your Cart

Olivolio Body Lotion 250 ml

Olivolio Body Lotion 250 ml
Ново Няма в наличност
Olivolio Body Lotion 250 ml
19.90 лв.
Без данък: 19.90 лв.
  • Stock: Няма в наличност
  • Model: 4316

Доколко добре разбирате описанието на съставките на козметичните продукти. Обикновено вместо странните и неразбираеми думи, търсим натурални съставки, в чието въздействие вече сме се убедили. Когато говорим за грижа за своето тяло, няма как да не се насочим към природните компоненти, част от съдържанието на кремове, сапуни, шампоани  или лосиони.

Има обаче няколко основни ингредиенти, които присъстват почти навсякъде и един от тях е студено пресованото маслинено масло или екстра върджин зехтина. В козметиката той е толкова популярен, че съвсем реално ще измести кулинарията като основно приложение. Под формата на лосион за тяло, той реално може да сътвори чудеса - последните изследвания в областта на геронтология показат, че само една милионна част от един грам зехтин увеличава продължителността на живота на човешки клетки с 20%!

Маслиновото масло е уникално и  с това, че съдържа голямо количество калций, желязо, мед и витамини А, D и Е, неутрализира действието на свободните радикали -  кожата става мека и еластична, бръчките започват да изчезват. Трябва да се отбележи, че витамин Е е най-популярният и универсален антиоксидант.

Наред с това, витамини А и D се включват в обновяването на епидермиса, намаляване на количеството на мъртвите кожни клетки. Те са бариера срещу замърсяването от околната среда. Зехтинът помага и за слънчево изгаряне, като антибактериално, омекотяващо и овлажняващо средство. В допълнение към водата и правилното хранене, което помага за хидратиране на кожата отвътре, той  е уникално "външно" средство, което идеално тонизира и изцелява кожата на лицето и тялото. Olivolio Body Lotion е подходящ за всякакъв тип кожа!

Продуктът е произведен в Гърция

250 ml / 8,45 fl.oz.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.