Menu
Your Cart

Антицелулитни

Няма продукти в тази категория.

Какво трябва да знаете, преди да купите антицелулитна козметика?

Антицелулитната козметика е група специализирани продукти, предназначени да подобрят външното състояние на кожата. Поради наличието в състава на определени компоненти, антицелулитните продукти са в състояние да нормализират и стимулират метаболизма, да увеличат кръвообращението и по този начин да тонизират и изгладят кожата.

Уплътнената и еластична кожа е мечтата на много жени. Напълно възможно е да го постигнете - важно е да се грижите редовно за себе си. За да запазите младостта, трябва да наблюдавате диетата си, да спортувате и да използвате специални лекарства.

Струва си да купувате антицелулитна козметика само като неразделна част от целия комплекс на лечение на "портокаловата кора", тъй като самата козметика е способна да даде ефективен резултат само в първите етапи на появата на целулита и като превантивна мярка, както и такива средства се използват активно за грижа за кожата след избавяне от целулита ... Един от най-важните фактори, влияещи върху резултата от приложението, е да бъдете редовни и да не пропускате антицелулитните процедури. Допълнителният масаж на проблемните зони също ще допринесе за ефективното решение на проблема.

Какво представляват антицелулитните козметични продукти?

Формата на освобождаване на коригиращи агенти е различна, но те се различават един от друг само по лекота на използване. В същото време принципът на действие и състав на всички лекарства е максимално сходен. Най-често срещаните съставки включват водорасли, растителни екстракти, етерични масла, кофеин, витамини и затоплящи средства като пипер, камфорно масло и др.

В тази категория ще намерите кремове, гелове, масла, мусове, серуми, подходящи за борбата с целулита. Всеки продукт има определен ефект върху тялото, подобрявайки определени параметри. Продуктите могат да се използват независимо от процедурите - това независимо връща свежестта на кожата.

Полезни свойства на антицелулитните продукти

Уникалната антицелулитна козметика подобрява цялостното състояние на кожата, предотвратявайки появата на отпуснатост и неравности. Продуктите отлично се справят с проблемите в ранните етапи на развитие. За да се намалят сериозните недостатъци, е необходимо допълнително да се използват масажни устройства, коригиращо облекло и да се включат тренировки и упражнения към ежедневието. В такива случаи продуктите за целулит се допълват взаимно, повишавайки ефективността. Съвременната козметика против целулит, в същото време има следните предимства:

  • лекота на приложение;
  • висока ефективност;
  • компактни размери за транспортиране;
  • спестяване на пари за салонни процедури.

Онлайн магазинът Mysense предлага най-добрите продукти за оформяне на тялото, които ще Ви помогнат да възвърнете предишната си форма, младост и еластичност на кожата.