Menu
Your Cart

Маска за коса

Няма продукти в тази категория.

Използвате правилния шампоан, старателно изплаквате косата си с балсами след измиване, а видът на косата Ви все още не е задоволителен? Това означава, че ежедневните продукти не могат да се справят с щетите от агресивни външни фактори и е време за засилена грижа. Маските за коса са ефективни възстановяващи агенти, които проникват дълбоко в корените на косата поради времето на експозиция и активните съставки.

Редовното боядисване, използването на маша и преса, неблагоприятното въздействие на слънчевата светлина могат да направят косата Ви суха и безжизнена, а скъпите шампоани и балсами само временно имат очаквания ефект? Време е да използваме методите за грижа за косата, доказани от нашите баби. Едно от най-ефективните е използването на естествени масла за коса. Така че хранителните свойства на маслините, рицина, репей, кокосовото масло вече не са тайна за никого. Може да се види във всеки козметичен магазин и е необходимо внимателно и премерено да се нанася и изплаква, тъй като после става много трудно отмиване на косата. Но производителите са решили и този проблем, като са създали специални козметични масла за коса, които не се нуждаят от изплакване и са отлични в борбата с цъфналите краища. Ако искате да придадете на косата си свеж вид, здрав блясък и мекота по цялата дължина, разгледайте богатия избор от продукти за грижа в нашия онлайн магазин. Ние Ви предлагаме маски за коса на различни марки и достъпни цени, сред които със сигурност ще намерите най-подходящия вариант.

Маската за коса - тайната на красивите къдрици

Новите маски за коса не включват агресивни химически добавки и оцветители в състава си, поради което нямат противопоказания, не предизвикват негативни реакции на тялото и са подходящи за всички видове кожа, дори и за чувствителна. Маските за коса имат за цел внимателно да овлажняват, омекотяват и укрепват косата, обогатявайки я с витамини и възстановявайки нейната структура. Завинаги ще забравите за проблема с космите, които падат при разресването, защото те ще станат копринени, блестящи и добре поддържани след първото нанасяне на маслото.

Похранването е необходимо за косата от всякакъв тип, дължина и плътност. Маските, съдържащи цял набор от грижовни компоненти, ще помогнат да ги наситите с полезни компоненти, да възстановят и поддържат здрава структура. Те ще придадат гладкост на естествено правите нишки, копринено и еластичност - вълнообразни и къдрави, ще укрепят дългите и ще запълнят късите къдрици с енергия.

Грижовните маски, предназначени за определен тип коса, ще имат тясно насочен ефект:

маска за изтънени и чупливи коси - насищат с влага, увеличават плътността и еластичността на косата;

маска за мазни корени - оптимизира баланса на скалпа, без да се пресушава;

маска за оцветени и повредени - те ще осигурят активно възстановяване, като същевременно запазят яркостта на цвета;

маска за коса, която е пухкава и непокорна - ще укроти и дисциплинира косата;

маска за рядка коса - ще увеличи плътността, предотвратявайки необичайни загуби;

маска за стимулиране на растежа - укрепва корените и косата по цялата дължина, активирайки метаболитните процеси.

Основата на продуктите за грижа съдържа най-мощните естествени съставки: червен пипер, кокосова вода, морски минерали, масла, растителни екстракти, кератин, хиалуронова киселина и др., Благодарение на което получавате възможност да си купите маска, без да се съмнявате в нейната ефективност.

Тайната на красивата и жизнена коса

Активните вещества в състава на маските за коса възстановяват увредената структура, изглаждат и уплътняват кутикулата, подхранват, активират растежа и укрепват космените фоликули. С една дума, те правят всичко, което е необходимо, за да трансформират косата.

Маските за коса, за разлика от балсамите и шампоаните, се прилагат за по-дълъг период, което позволява на витамини, минерали, протеини и други полезни компоненти да проникнат дълбоко в структурата и да имат максимален ефект.