Menu
Your Cart

За нас

Онлайн магазин MySense.bg "отвори врати" през месец октомври 2011 г. Магазинът е собственост на БИОМОЛ БГ ЕООД.

Нашата основна дейност е да предоставим на българския пазар висококачествени продукти - Био продукти, часовници,  дрехи, парфюми и козметика на достъпни за всеки ценител на качественото цени. Нашата мисия е Вие като наши бъдещи и настоящи клиенти да сте доволни от покупките си, за да получим вашето доверие и спокойствие при пазаруване от нас.

В нашия онлайн магазин MySense.bg ще намерите широка гама от оригинални маркови парфюми. Разнообразието от над 600 вида мъжки парфюми, дамски парфюми, комплекти и часовници ще Ви отвори вратите на един свят от ухания и усещания и ще Ви предостави безкраен избор. Веднъж влезли в този свят ние ще сме там, за да Ви помогнем или насочим към вашето усещане - вашият аромат - вашият парфюм. Нашите персонални консултанти ще Ви помогнат да направите правилния избор за Вас, за подарък или за специален човек.

При нас можете да изберете и да поръчате Вашите парфюми, бързо, лесно, сигурно като ние Ви отговорим със същите бързина и качество при доставката! Продуктите, които предлагаме са 100% оригинални, с гарантирано качество, в което сами ще се убедите при първия допир с нашият свят на усещания - MySense.bg! Ние от екипа на MySense.bg ценим нашите клиенти и им предоставяме надеждна информация, безброй много награди и отсъпки още с първата поръчка.