Menu
Your Cart

Хайлайтъри

Няма продукти в тази категория.

Повечето жени започват грима си с фон дьо тен - крем или пудра - за да скрият възможно най-много от съществуващите несъвършенства по кожата си. Това обаче изглажда естествените извивки и придава на лицето „восъчен“ вид. Хайлайтърите ще Ви помогнат да се справите с ефекта "маска". Този вид декоративна козметика е предназначена да премахне неприятния момент на изкуственост и с право е спечелила възторжени отзиви.

Благодарение на хайлайтъра можете да придадете на лицето си отпочинал вид, да подчертаете релефа и да освежите образа, правейки го възможно най-естествен. С тях се „подчертават“ отделни зони, за да се коригират несъвършенствата, включително фините бръчки, и да се подчертаят предимствата. Ако имате нужда от висококачествен хайлайтър за лице, можете да го закупите на нашия онлайн магазин на достъпна цена.

Хайлайтърите са продукти, предназначени да коригират контурите на лицето и да създават грим с мек, естествен блясък. До определено време такава козметика се използваше само от професионални гримьори. Днес хайлайтър може да се намери в арсенала за красота на почти всяка жена. Изтъквайки с него определени зони по лицето, можете да постигнете ефекта на свежа, отпочинала кожа, да подчертаете предимствата на външния вид и умело да прикриете несъвършенствата.

Какъв хайлайтър да изберем?

Хайлайтърите се предлагат в различни форми, цветове и консистенции: ронливи, компактни, течни и кремообразни. Това Ви позволява да изберете опция, която е идеална за решаване на конкретни проблеми. Всеки вид продукт се основава на фино диспергирани светлоотразяващи частици, поради което се постига изразителен блестящ ефект. При нас ще намерите голямо разнообразие хайлайтери на разумни цени.

Когато избирате, решете как ще използвате продукта и с каква цел. Ако искате сияен ефект, изберете компактната или ронлива форма на продукта. Тя ще скрие следите от умора и ще я изпълни със светлина.

А ако целта Ви е да коригирате овала или релефа, тогава изберете продукт с кремообразна или течна текстура. Кремът прилепва добре към кожата и Ви гарантира дълготраен ефект.

Хайлайтърът на прах не е толкова издръжлив, но с него рискът от прекаляване е много по-малък.

Трябва да се нанася с тънък слой и голяма четка на последния етап от грима. Този вид декоративна козметика може да бъде бяла или многоцветна. Когато избирате, трябва да вземете предвид тена на кожата си. Например, прасковата ще подхожда на тъмна кожа - тя ще освежи и подчертае Вашия тен. Ако кожата има червеникав оттенък, обърнете внимание на продуктите от люляк и розов цвят: лицето Ви ще стане лъскаво.

Продуктът се нанася най-често върху челото, скулите, гърба на носа, вътрешните ъгли на очите, брадичката, зоните под веждите и над устните. Най-широката група са кремообразни продукти, идеални за коригиране на контурите на лицето и подчертаване скули.

Течните хайлайтъри перфектно ще се справят с корекцията на отделни зони (линии на устните, веждите, разширяване на зоната между очите). За тези цели е удобно да използвате тънка четка, изчертавайки тънки линии на правилните места с нея. Компактни хайлайтъри под формата на пудра могат да се нанасят върху големи области на лицето за естествено, леко покритие с фин блясък.

Правила за нанасяне на хайлайтър за лице

Трябва да се прилага, преди всичко, върху завоите: нос, скули, вежди, контур на устните, брадичката. И строго по зона.

Ако трябва да прикриете синини и умора под очите, нанесете хайлайтера върху горната част на скулите си, точно под очите.

Ако искате да постигнете скулптурен ефект, нанесете върху най-горните области на скулите.

За да промените визуално формата на широко разположените очи, струва си да приложите малко върху моста на носа. И ако очите са по-наблизо - във вътрешните ъгли. Тази техника също ще направи очите по-ярки, а погледа - по-изразителен и проницателен.