Menu
Your Cart

Молив за устни

Няма продукти в тази категория.

Гримът за устни е завършващият щрих както за дневна, така и за вечерна визия. За да постигнете изразителна форма на устните, не можете да го направите без молив за устни. С негова помощ можете не само да подчертаете контура, но и да коригирате формата и обема на устните, да подобрите наситеността на цветовете и трайността на червилото или блясъка.

Разнообразието от нюанси ви позволява да изберете перфектната опция за създаване както на ежедневен, така и на празничен грим.

Производителите на гримове предлагат голям избор от професионални моливи за устни, които се различават не само по цвят, но и по вид и текстура. Те могат да бъдат автоматични, без да изискват заточване, и класически дървени с различна дебелина.

Изберете контурен молив в зависимост от ефекта, който искате да постигнете:

·         твърди и тънки се използват за обозначаване на контур;

·         мек и дебел - гъвкав за нанасяне и контуриране, може да се използва като основа за удължаване на задържането на червилото или блясъка.

Механичният гелов молив осигурява безупречни, дълготрайни резултати. Този продукт е нежен и равномерно се нанася по кожата, запълва несъвършенствата, помага за коригиране на формата на устните и оставя матово покритие.

Широка палитра от нюанси ви позволява да изберете най-добрия вариант за определени цели. Разнообразие от червени, бордо, кафяви и по-екстравагантни тонове дава възможност да се експериментира с стилове грим на устните, да се създадат модерни ефекти. Класическата комбинация е молив и червило от същия цвят. Белият контурен молив е тайният инструмент за придаване на обем и контуриране на устните. Бежов или телесен продукт има същите свойства. Незаменим при създаване на деликатен грим. Нанесете го върху устните си като грунд, за да подобрите цвета на гланц, или пастелно червило, за да удължите задържането. Можете също така визуално да добавите обем с молив към тон, по-лек от червилото. За тези, които предпочитат гланц и течни червила, е подходящ прозрачен / безцветен молив - той прави грима по-устойчив, не позволява на продукта да се разпространява извън контура.

Контурен молив може да се прилага по няколко начина:

·         ясно по контура, за да подчертаете естествените извивки, да зададете червило или гланц;

·         малко по-широк от контура, за да направи визуално формата по-пълна и привлекателна;

·         отстъпване на 0,5-1 мм от устните и създаване на собствена идеална форма.

·         За обемен ефект, отчетливите линии могат да бъдат засенчени частично или изцяло по цялата повърхност на устните.

Но не забравяйте, че най-популярните водоустойчиви модели изсъхват върху кожата за няколко секунди, така че гримът трябва да се прави възможно най-бързо и внимателно.

Когато избирате от класическа цветова палитра, не забравяйте да вземете предвид вида на външния си вид, цвета на кожата и интензивността на пигмента на устните си. Каталогът включва ярки, наситени моливи, както и полупрозрачни, и също така много тъмни моливи за устни.

Mysense.bg е дистрибутор на качествена селективна козметика, парфюми, био продукти и часовници. В този раздел можете да намерите дамска и мъжка козметика (лисион за тяло, дозодорант, дезодорант стик, душгел, афтършейв балсам и други) на водещи световни дизайнери Armani, Bvlgari, Hugo Boss, DKNY, Versace, Calvin Klein, Ferragamo, Dolce & Gabbana и други. Приятно пазаруване...