Menu
Your Cart

Молив за устни

Няма продукти в тази категория.

Гримът за устни е завършващият щрих както за дневна, така и за вечерна визия. За да постигнете изразителна форма на устните, не можете да го направите без молив за устни. С негова помощ можете не само да подчертаете контура, но и да коригирате формата и обема на устните, да подобрите наситеността на цветовете и трайността на червилото или блясъка.

Разнообразието от различни нюанси моливи за устни на топ цени Ви позволява да изберете перфектната опция за създаване както на ежедневен, така и на празничен грим.

Производителите на гримове предлагат голям избор от професионални моливи за устни, които се различават не само по цвят, но и по вид и текстура. Те могат да бъдат автоматични, без да изискват заточване, и класически дървени с различна дебелина.

Изберете контурен молив за устни в зависимост от ефекта, който искате да постигнете:

  • твърди и тънки се използват за обозначаване на контур;
  • мек и дебел - гъвкав за нанасяне и контуриране, може да се използва като основа за удължаване на задържането на червилото или блясъка.

Механичният гелов молив осигурява безупречни, дълготрайни резултати. Този продукт е нежен и равномерно се нанася по кожата, запълва несъвършенствата, помага за коригиране на формата на устните и оставя матово покритие.

Широка палитра от нюанси Ви позволява да изберете най-добрия вариант за определени цели. Разнообразие от червени, бордо, кафяви и по-екстравагантни тонове дава възможност да се експериментира със стилове грим на устните, да се създадат модерни ефекти. Класическата комбинация е молив и червило в един цвят. Белият контурен молив е тайният инструмент за придаване на обем и контуриране на устните. Бежов или телесен продукт има същите свойства. Незаменим при създаване на деликатен грим. Нанесете го върху устните си като грунд, за да подобрите цвета на гланца, или пастелно червило, за да удължите задържането. Можете също така визуално да добавите обем с молив към тон, по-лек от червилото. За тези, които предпочитат гланц и течни червила, е подходящ прозрачен/безцветен молив - той прави грима по-устойчив, не позволява на продукта да се разпространява извън контура.

Контурният молив за устни може да се прилага по няколко начина:

  • ясно по контура, за да подчертаете естествените извивки, да зададете червило или гланц;
  • малко по-широк от контура, за да направи визуално формата по-пълна и привлекателна;
  • отстъпване на 0,5-1 мм от устните и създаване на собствена идеална форма.

·         За обемен ефект, отчетливите линии могат да бъдат засенчени частично или изцяло по цялата повърхност на устните.

Но не забравяйте, че най-популярните водоустойчиви моливи за устни изсъхват върху кожата за няколко секунди, така че гримът трябва да се прави възможно най-бързо и внимателно.

Когато избирате от класическа цветова палитра, не забравяйте да вземете предвид вида на външния си вид, цвета на кожата и интензивността на пигмента на устните си. Каталогът включва ярки, наситени моливи, както и полупрозрачни, и също така много тъмни моливи за устни.