Menu
Your Cart

Olivolio Hydrating Face Cream Dry Skin 50 ml

Olivolio Hydrating Face Cream Dry Skin 50 ml
Ново Няма в наличност
Olivolio Hydrating Face Cream Dry Skin 50 ml
29.90 лв.
Без данък: 29.90 лв.
  • Stock: Няма в наличност
  • Model: 4329

Сухата кожа на лицето може да създаде сериозни проблеми, особено при дамите. Тя се оказва пречка за поставяне на грим, показва признаците на стареене и всъщност е белег на по-голям процент на дехидратация на епидермисите клетки. Това може да бъде леко, временно състояние, продължаващо от няколко дни до седмици, но също така и да се превърне в по-тежък, дългосрочен проблем.

Симптомите на сухата кожа включват дискомфорт от стягане и сърбеж. В допълнение, външните фактори като времето могат да повлияят негативно- например студеният или сухият въздух. По-рядко може да бъде и страничен ефект от някои лекарства.

Съвсем естествено, сухата кожа може и трябва да бъде подхранена с продукти, които могат да я хидратират и омекотят. Така тя ще възвърне своята гладкост и еластичност, като в същото време лицето придобива много по-свеж и младежки вид. Зехтинът е отлично решение в тази ситуация - има причина, поради която средиземноморски жени го използват като овлажнител от векове. Той осигурява интензивна влага, а богатите антиоксиданти в състава му се борят със свободните радикали, създадени от излагането на слънчева светлина. Лицето ни има нужда от такава ефикасна защита.

Olivolio Hydrating Face Cream Dry Skin съдържа комбинация от органично култивиран екстра върджин зехтин и витамин Е. Само след няколко нанасяния на лицето, усещането за сухота изчезва, кожата е много по-гладка и здрава. Започва и процес на хидратиране на клетките, като ползата от него ще се усети съвсем скоро.

Продуктът е произведен в Гърция

50 ml / 1.7 fl.oz.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.