Menu
Your Cart

Rosalique 3 in 1 Anti-redness Miracle Formula SPF 50 30 ml

Rosalique 3 in 1 Anti-redness Miracle Formula SPF 50 30 ml
Rosalique 3 in 1 Anti-redness Miracle Formula SPF 50 30 ml
Ново
Rosalique 3 in 1 Anti-redness Miracle Formula SPF 50 30 ml
Rosalique 3 in 1 Anti-redness Miracle Formula SPF 50 30 ml
Rosalique 3 in 1 Anti-redness Miracle Formula SPF 50 30 ml
69.90 лв.
Без данък: 69.90 лв.
 • Stock: In Stock
 • Model: Rosalique 3 in 1 Anti-redness Miracle Formula SPF 50 30 ml

Розацеята е хронично дерматологично заболяване (неинфекциозно), което се изучава активно в този момент. Съвсем не всичко е ясно относно механизмите на неговото развитие, за причините и ефективността на лечението му.

Обикновено от това заболяване страдат хората с по-светъл тип кожа, със светли очи. Първите симптоми на розацея се проявяват най-често на средна възраст. Заради някои особености на болестта розацея често се бърка с акнето. Работата е там, че при болестта, на фона на общото зачервяване на кожата, се появяват и малки туберкули, които с времето могат да се превърнат в малки пъпки. Но това не е акне, при розацея не се наблюдават нито черни, нито бели пъпки.

Обикновено болестта протича с нарастване на симптомите, с тяхното усилване, но често има и периоди на затишие, когато розацеята не се проявява по никакъв начин. Най-вече от розацея страдат светлокожите хора на възраст между 39 и 55 години, по-често жените.

И макар лечението все още да е спорно, независимо колко усилено се правят изследвания, опити и експерименти в тази област, има продукти, които облекчават състоянието на кожата с розацея. А най-хубавото е, че съществуват и натурални такива продукти!

За ефекта на Rosalique!

Rosalique 3 in 1 Cream е натурален крем за лице със слънцезащитен фактор 50, който осигурява на кожата:

 • Маскиране на зачервяването;
 • Дългосрочно облекчаване на симптомите на розацея;
 • Слънцезащита.

Хубавото на този крем срещу розацея е, че може да се използва и вместо фон-дьо-тен, тъй като зеленият цвят замаскира червенината по кожата и изравнява тона на лицето. Заедно с това, при ежедневна употреба, кремът проявява естествени терапевтични способности благодарение на натуралния си състав с доказан ефект.

Розалик 3 в 1 крем срещу розацея се бори със симптомите, с които се проявява това кожно състояние. Конкретно симптомите на розацея са:

 • Розово-червеникав обрив – самата кожа под него е зачервена. Първоначално розовите туберкули с времето стават на мехурчета с гной.
 • Зачервяване на лицето по-специално в Т-зоната. Но болестта се локализира не само на лицето, може да се прояви по гърдите, гърба.
 • Активно се проявяват съдови мрежички – червени и синкави.
 • Сълзене, сухота и зачервяване на очите;
 • Образуване на коричка на местата на зачервяването. Изглежда като по-плътна кожа. На възловия стадий носът може да се уголеми.

Доказано е, че розацеята се влошава при излагане без защита на слънчевите лъчи. Затова огромният плюс на уникалният крем срещу розацея Розалик е, че има изключително висок слънцезащитен фактор.

Розалик може да се използва и като основа за грим, и самостоятелно, тъй като, както вече стана ясно, той изравнява тона на лицето изумително ефективно, не е просто поредният коректор за лице, не е просто фон-дьо-тен, а крем за лице с полезни за здравето на кожата Ви свойства.

Освен използването на Розалик 3 в 1 крем срещу розацея и зачервяване на лицето, е добре да се запознаете с причините на това заболяване, като се опитате да ограничите и самите причинители на това състояние.

Причини за проявата на розацея

Няма единно мнение за това кои са факторите, които причиняват розацея. Но медиците все пак назовават някои:

 • Наследственост, свързана с това, че имунитетът на човека не работи както трябва;
 • Психично състояние. Стрес, тежки психически състояния. Все още не е доказано, че това причинява розацея, но се разглежда като един от вариантите;
 • Акари от рода „Демодекс“. Както и другите теории, тази не е на 100% потвърдена, но при редица пациенти с розацея се наблюдава наличие на личинки от тези акари при преглед;
 • Стомашно-чревни заболявания. Средно при 35% от хората, при които се е развила розацея, има проблеми с тънките черва, а при 90% - със стомаха (гастрит). Но противниците на тази теория казват, че няма пряка връзка между състоянието на кожата и това на стомашно-чревния тракт;
 • Външни фактори: хранене, вредни навици, нездравословен начин на живот. И макар влиянието на тези фактори да не се потвърждава винаги, диетата при розацея ги изключва, за да се намали поне рискът от обостряне на болестта;
 • Различни видове инфекции. Теорията за инфекциозната природа на болестта я има, но бактерии или вируси, които „отговарят“ за нея, все още не са открити.

Каквото и да е причинило розацея при Вас, си струва да опитате да контролирате състоянието си с невероятния и чудодеен крем срещу зачервявания със SPF50Rosalique 3 in 1 Anti-redness Miracle Formula!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.