Menu
Your Cart

Миноксидил 5% против косопад 60/120/180 мл | Minoxify

Миноксидил 5% против косопад 60/120/180 мл | Minoxify
Миноксидил 5% против косопад 60/120/180 мл | Minoxify
Топ продукт
Миноксидил 5% против косопад 60/120/180 мл | Minoxify
Миноксидил 5% против косопад 60/120/180 мл | Minoxify
Миноксидил 5% против косопад 60/120/180 мл | Minoxify
19.90 лв.
Без данък: 19.90 лв.
 • Stock: In Stock
 • Model: Minoxidil 5% 60/120/180 ml
 • SKU: MIN-854742
 • ISBN: 6906458854742

Възможни варианти

Миноксидил течност срещу мъжки косопад 1 х 60 мл за 1 месец, 2 x 60 мл за 2 месеца и 3 х 60 мл за 3 месеца

 • Възстановяване на косата с допълнителна сила за мъже
 • Клинично тестван продукт за борба с мъжкия косопад
 • Реактивира космените фоликули, за да стимулира повторния растеж
 • За мъже, които имат изтъняване на косата отгоре на скалпа
 • Забавя или спира косопада в рамките на няколко месеца употреба
 • Опаковки, които са предназначени за употреба за 1, 2 или за 3 месеца

Какво знаем за Миноксидил?

Загубата на коса не е нещо, от което да се срамувате, но ако държите на борбата с косопада, докато все още имате коса на главата си, нека Ви представим най-доброто на пазара – Minoxidil на Minoxify.

Миноксидил 5% срещу косопад за мъже на топ цена стимулира растежа на нова, здрава коса и спира падането на косата.

Minoxidil 5% е най-новият продукт за борба с косопада при мъжете. При нас ще откриете Minoxidil на най-добрата цена. Той комбинира в себе си само изключително чисти материали и суровини, многократно тествани клинично за борба с мъжкия косопад и оплешивяване.

Миноксидилът на Minoxify е научно доказано, че спира оплешивяването и подпомага растежа на нова коса след само няколко месеца употреба. Миноксидил против косопад е с ненадмината цена на пазара като опаковката е достатъчна за цели 1, 2 или 3 месеца всекидневна употреба.

В днешно време миноксидил е най-използваният и ефикасен продукт срещу косопад при мъжете. Първоначално миноксидил е бил използван като лекарство за кръвно налягане, но лекарите откриват страничния му ефект на окосмяване. От тогава започва разработването на миноксидил като средство срещу мъжкия косопад и постепенно продуктите, съдържащи 5% миноксидил, биват усъвършенствани. При много от дерматологичните тестове е доказано, че външната употреба по 1 мл миноксидил два пъти дневно спомага за спиране на косопада при мъжете.

Не всички продукти с Миноксидил на пазара са еднакви!

Миноксидил на компания Minoxify е резултат на дългогодишни иследвания и иновации в областта на здравето на косата. Тъй като употребата на Миноксидил е препоръчително да бъде по-продължителна за по-трайни резултати, Minoxify​ предлага опаковки, които са предназначени за употреба за 1 или за цели 2, или за цели 3 месеца.

Миноксидил стимулира растежа на фоликулите, като по този начин се достига максимален растеж на косъма

Как действа Миноксидил 5% разтвор?

Миноксидил 5% срещу косопад спира загубата на коса при мъжете след няколко месеца ефективност. Миноксидил е въведен за първи път като перорален медикамент за лечение на тежка хипертония през 70-те години. По случайност лекарите наблюдават регенерация на косата и генерализирана хипертрихоза при оплешивяващи пациенти, което води до разработването на локален миноксидилов състав за лечение на андрогенетична алопеция при мъже. 2%-ният разтвор на Миноксидил е пуснат за първи път на пазара през 1986 г., последван от 5% разтвор през 1993 г. Въпреки глобалното приемане за повече от 30 години, механизмът, основан на стимулиращия растежа на косата ефект на миноксидил, все още не е напълно изяснен.


Косата расте на цикли и всеки цикъл на растеж включва фаза на растеж, преходна фаза и фаза на покой. При наследствен косопад поради промяна в хормоните косменият фоликул се свива и цикълът на растеж се съкращава. Всеки цикъл на растеж на косата произвежда по-къса, фина, много по-малко видима коса. След време някои фоликули дори изчезват и не расте коса. Най-честата причина за загуба на коса при мъже е андрогенната алопеция. Генетиката, хормоните и възрастта играят роля в това състояние. При андрогенната алопеция косменият фоликул се свива.

Не е известно как точно действа Миноксидил за стимулиране растежа на косата, но може да се окаже, че разширяването на кръвоносните съдове в скалпа, причинено от прилагането на разтвора, подобрява функцията на космените фоликули и насърчава растежа на нова коса.

Миноксидилът обикновено се използва най-малко четири месеца, преди да се види възстановяване на косата, така че резултатите не са незабавни. Това е така, защото на косата ѝ отнема известно време, за да израсте отново. Всеки има свой собствен темп на растеж на косата и лечението трябва да се използва последователно за най-добрия шанс да се видят резултати.

В Германия са проведени две проучвания върху мъже, използвайки 5% разтвор на миноксидил. Мъжете и в двете проучвания прилагат разтвора два пъти на ден. Едногодишно проучване на 984 мъже с наследствен косопад установява, че продуктът е много ефективен при 15,9% и ефективен при 47,8% от пациентите за стимулиране растежа на косата.


Второто проучване тества 5% разтвор на миноксидил върху 743 мъже с наследствен косопад. Проучването продължава четири месеца. Разтворът е оценен от 7,5% от мъжете като много ефективен и 55% от мъжете като ефективен за стимулиране растежа на косата. 74,2% от мъжете също отчитат увеличение на дебелината на косата.

Миноксидил 5% Разтвор на супер цена стимулира растежа на нова, здрава коса при мъжете. Миноксидил разтвор е за локално приложение, което означава, че го прилагате само върху зоната, която искате да третирате. Миноксидил трябва да се използва според указанията. Винаги проверявайте етикета за инструкции за правилната дозировка. Не използвайте повече или по-често, отколкото Ви е било указано, тъй като това може да увеличи шансовете за усвояване в кожата и произтичащи от нея нежелани реакции.

Ето как да приложите миноксидил:

 • Уверете се, че косата и скалпът Ви са сухи преди нанасянето
 • Приложете разтвора само върху онази област на скалпа, която има нужда да се третира
 • Измийте ръцете си веднага след нанасянето
 • Оставете третираната зона да изсъхне за два до четири часа
 • Внимавайте да не позволите на Minoxidil да попадне на други части на тялото
 • Не мийте косата си, не ходете на плуване или не мокрете косата за най-малко четири часа след употреба на Minoxidil
 • Не използвайте двойна доза Миноксидил

Начин на употреба: Нанасяйте 1 мл Миноксидил с капкомера 2 пъти дневно директно върху кожата на скалпа в засегнатите от косопад места - сутрин и вечер. Ако нанасяте миноксидил без ръкавици, измийте ръцете си веднага след употреба. Не превишавайте дневната доза minoxidil, тъй като това няма да доведе до по-добри резултати. Използвайте за по-продължително време за по-добри резултати.

Minoxidil срещу косопад има гарантирано ниска и изгодна цена.

Само за външна употреба! Предназначен за употреба от мъже.

Неактивни съставки: пречистена вода, пропилен гликол, алкохол.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.