Menu
Your Cart

Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл

Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл
Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл
Топ продукт
Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл
Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл
Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл
79.90 лв.
Без данък: 79.90 лв.
  • Stock: In Stock
  • Model: Foligain Minoxidil 5%

Опаковката от 177 мл е достатъчна за 3 месечна употреба!

FOLIGAIN Minoxidil от Newton-Everett Biotech USA е бяла пяна, съдържаща 5% миноксидил за употреба само на скалпа, която подпомага спирането на косопада и възстановяването на растежа на косата. Едно просто, безболезнено, клинично доказано средство срещу косопад.
 
Защо да използваме FOLIGAIN ® Миноксидил ?
 
Лесен е за използване: FOLIGAIN ® миноксидил се използва два пъти дневно, веднъж сутрин и веднъж вечер. Пяната FOLIGAIN ® миноксидил отнема секунди, за да се приложи, и изсъхва бързо. Доказано е в клинични проучвания, че Миноксидил възстановява растежа на косата при 85% от мъжете, които го използват два пъти дневно.
 
Какво е миноксидил?
 
Minoxidil е първото средство, одобрено за лечение на андрогенна алопеция (косопад). 
За борба с косопада, миноксидил се прилага локално, като по принцип е 2% или 5% миноксидил в пропилен гликол. Пропилен гликол осигурява, че миноксидилът е равномерно разпределен в засегнатата област и лесно се абсорбира през кожата.

 

Какви научни изследвания дават доказателства в подкрепа на неговата ефективност?
 
Дерматолози провеждат едногодишно наблюдателно проучване с 984 мъже, страдащи от косопад. Проучването оценява ефективността на 5% миноксидил като локално решение за спиране на косопада и стимулиране на растежа на нова коса. През 1-годишния период на проучването, пациентите прилагат един милилитър миноксидил 5% разтвор два пъти дневно в областите, засегнати от косопад
 
В края на тази година:
 
• дерматолозите съобщават, че зоните на косопад са намалени при 62% от пациентите.
 
• При оценка на ефективността на миноксидил за стимулиране растежа на нова коса, следователите оценяват 5%-вия разтвор като изключително ефективен при 15.9% от пациентите, силен в 47,8% и умерено ефективни при 20.6%.
 
• Броя на падналите косми по време на измиване са били средно 69,7 в началото на изследването, а средно 33,8 в края на проучването - измервайки ефективността на миноксидил 5% при спиране на косопад при пациентите.
 
• Нежелани реакции, предимно дерматологични, са съобщени от 3,9% от пациентите в проучването. Нито една от нежеланите  реакции не е класифицирана като сериозно.
 
Внимание:
 
• Само за външна употреба.
• Не използвайте, ако сте жена, не сте сигурни за причината за загуба на косата си, ако се под 18-годишна възраст или с помощта на други лекарства върху скалпа.
• Използването на повече или по-често, от препоръчителното няма да доведе до подобряване на резултатите.
• Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете с големи количества хладка вода.

Употреба: Прилагайте една помпичка, два пъти дневно в кожата на главата в областта на косопада. Масажирайте скалпа с пръсти, след това измийте добре ръцете си. Използването на повече или по-често, няма да доведе до подобряване на резултатите. Постоянната употреба е необходима, за да се поддържа растежа на косата.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.